TEKTRA er med sine mere end 55 ansatte en veletableret virksomhed, grundlagt i 1961. Vi har erfaring, ressourcer og kompetencer til at løfte opgaver af enhver art og størrelse inden for vores tre forretningsområder:

  • Intern transport og logistik
  • Porte og læsseramper
  • Industrielle rengøringsmaskiner.

Som forhandler for førende leverandører på verdensmarkedet som YALE gaffeltrucks, EFAFLEX turboporte, samt Fiorentini rengøringsmaskiner tilbyder TEKTRA et komplet program inden for hvert sit felt. Vore kunder kræver det bedste, og det er derfor vigtigt, at vi har samarbejdspartnere af den rigtige kaliber.

Køber De et produkt hos TEKTRA, afsluttes handlen normalt med en serviceaftale – individuelt udformet, så den passer netop til Deres behov. Men selvfølgelig står vi også til rådighed med akut assistance.

Vore specialuddannede serviceteknikere og mere end 35 fuldt udstyrede servicebiler er i konstant beredskab på de danske landeveje – 24 timer i døgnet.

En løsning fra TEKTRA tager derfor altid udgangspunkt i, hvilke opgaver der skal løses.

Vi rådgiver og projekterer, så alle aspekter kommer med. Vi specificerer udstyret og leverer den løsning, der optimere samspillet mellem menneske og produkt. Vores referencer og kvalitetsstempel viser, at vi kan yde vores kunder løsninger af højeste kvalitet.